Вики Сървисис ЕООД

За нас

„ВИКИ СЪРВИСИС” ЕООД


- Високо Професионално отношение
- Фокус върху специфичните нужди на Клиента
- Перфекционизъм в предлаганите услуги
- Внимание към детайла

Това са основните стълбове, на които се основават Мисията и Визията на фасилити мениджмънт компания VIKI SERVICES.
Именно те обединяват като професионално верую мениджърския ни екип от доказани специалисти. Всеки един с повече от 15 годишна експертиза във фасилити мениджмънт индустрията, за да предложат на Вас, нашите Клиенти оптимално обслужване и задоволяване на основните и специфични нужди на вашия бизнес, независимо от сферата, в която оперирате.

VIKI SERVICES управлява целия фасилити мениджмънт процес на клиенти от всички сфери на икономиката. Обслужване на сгради, външни райони и прилежащи съоръжения, в това число ежедневно почистване, дезинфекциране, измиване и поддръжка на фасади, ивършване на технически услуги от всякакво естество по функциониране на сградите, почистване на ОВиК системи, полиране и шлайфане на повърхности от естествени материали и бетон,  ландшафтна архитектура и поддържане на зелени площи и много др.
 
Нашите специалисти ще направят оглед, ще се запознаят с Вашите изисквания, ще се съобразят с Вашите препоръки и ще Ви предложат, в зависимост от ритъма на вашия работен процес, най-добрата организация и обслужване. Целта ни е да улесним бизнеса ви и да създадем комфорт и уют, както за Вас, така и за Вашите партньори, служители и клиенти.

Експертизата на VIKI SERVICES и специализираната техника за обслужването на индустриални обекти, в която сме инвестирали, ни прави доверен партньор на водещи производствени предприятия в България, като Технофос - Девня, Рока България - Каспичан, СКФ - Сопот, МаксКом - Пловдив, Мегахим - Русе, АВВ – Варна

Бързата реакция при клиента е ключова в обслужването ни. Във всеки един момент сме готови да предложим гъвкави решения. Вниманието към Клиента и дълготрайните партньорски отношения са водещи за екипа. За да сме максимално полезни за Вас, ние разполагаме с мобилни екипи на територията на страната, които да бъдат в помощ както на постоянния екип в обекта ви, така и за да можем да реагираме в момент на аварийни ситуации, специални поводи, строителни дейности. 

Част от услугите, които можем да Ви предложим са:
 
 
 • Професионално ежедневно и абонаментно почистване
 • Дезинфекция с препарати или високотехнологични еко решения
 • Основно почистване – еднократно, следремонтно, по абонамент
 • Почистване на фасади чрез Йоник система или по алпийски способ
 • Пране на меки подови настилки, текстилни и кожени дамаски
 • Почистване на паркинги и външни площи
 • Техническа поддръжка на сградни инсталации – поддръжка на електрически инсталации, ВиК инсталации, ОВиК инсталации, противипожарни инсталации, системи за аварийно захраване, асансьорни инсталации, СОТ и видеонаблюдение, извършване на дребни поправки, строително ремонтни работи, замерване показателите на работната среда, др.
 • Ландшафтен дизайн и поддръжка на зелени площи
 •  
 • Административни услуги
 • Шлайфане и полиране на настилки


VIKI SERVICES осигурява национално покритие, чрез регионалните си представителства в Пловдив, София, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе и Благоевград.

Конкурентно предимство на компанията е професионално подготвения екип с дългогодишен опит и ноу-хау в сектора, оборудван с пълната гама от модерни почистващи машини, съоръжения и препарати, техническо оборудване и превозни средства. Партнираме си с водещи световни производители на стандартни и иновативните технически средства и системи, като екипа преминава през регулярни обучения и сертифициране. За високите изисквания на клиентите можем да предложим и решения за био и екологично почистване и дезинфекциране.
 
Работим с утвърдени стандарти и системи за  управление на качеството:

ISO 9001:2015 - Системи за управление на качеството
ISO 14001:2015 - Системи за управление на околната среда
ISO 45001:2018 - Система за управление на здравето и безопасността при работа

 
  
 

Този сайт използва "бисквитки" (cookies)

Виж повече