Професионално почистване и техническа поддръжка

Вики Сървисис партньор на европейския химичен гигант Солвей Соди

01/07/2021
От месец септември част от Фасилити мениджмънт услугите на  най-големия производител на калцирана сода в Европа се поема от експертния екип на Вики Сървисис. Те ще имат отговорната задача да поддържат хигиената на всички бази на химичния гигант, разположени на над 100 хектара. Ще се грижат за озеленяването, както и  за част от техническите услуги. Ще извършват професионално почистване на производствените халета и ще осигуряват безопасна от вируси и дезинфекцирана работна среда на 570 служители в основния завод на Солвей в Девня, както и в дъщерните предприятия Провадсол (Провадия), ТЕЦ Девен и Девня Варовик.  
Предизвикателството е голямо!“, казва г-н Лъчезар Петров, собственик на Вики Сървисис.
Вярвам обаче, че ще се справим с пълна мобилизация на екипа, нови инвестиции в техника и оборудване, както и благодарение на предходен многогодишен опит, които имаме аз и част от служителите ми в обслужването на един от най-големите световни производители на сода – Солвей Соди Девня. Не случайно Мисията на компанията ни е „С внимание в детайла и специфичните нужди на всеки един клиент“
 
От 1997 г. Солвей Соди Девня е част от белгийския концерн Група Solvey, световен производител на  фармацевтика, неорганична химия и пластмаси. Тя включва повече от 400 подразделения в над 50 страни, в които работят около 30 хиляди души. 

Този сайт използва "бисквитки" (cookies)

Виж повече