Професионално почистване и техническа поддръжка

„ВИКИ СЪРВИСИС“ ПОЕМА ОБСЛУЖВАНЕТО НА ЛЕТИЩЕ ВАРНА И ЛЕТИЩЕ БУРГАС

27/03/2024
С летящ старт започва месец април за екипа на Вики Сървисис. В деня на шегата, но гледайки напълно отговорно и с професионален фокус ние поемаме фасилити обслужването на нов голям клиент, със статус „Стратегически“. Концесионерът на международните ни летища Варна и Бургас, Фрапорт България,  доверява на компанията ни дейностите по почистване и дезинфекция, разделно сметосъбиране и поддръжка на зелени площи на двата си обекта. Присъствието на подобен клиент в портфолиото ни е едновременно атестация за експертността на екипа и огромно предизвикателство да се покрият международните стандарти за обслужване в условия на присъединяването на страната ни към Шенгенското пространство.
   Фасилити партньорството в следващите 5 години с Фрапорт България, част от немската компания Fraport Group, е отговорна задача, която компанията ни поема от 1 април 2024 г. с професионализъм и структуриран оперативен план. Да отговориш на високите изисквания на клиент със строги критерии по отношение на хигиената е едновременно предизвикателна и мотивираща задача за екипа ни, особено в активния летен туристически сезон, когато трафика на летищата е пиков. Включването на Вики Сървисис в поддържащите дейности на летищата идва в момент, в който се въвеждат новите мерки за влизането на страната ни в Шенген, което също налага пренастройване и адаптиране на част от основните процеси на компанията ни.
   Пътническият терминал на летище Варна е разположен на площ от около 20 000 кв.м., а този на летище Бургас на 21 000 кв. м., с общ годишен потенциал на двете от 5.3 млн. пътници от цял свят. През изминалата 2023 г. летищата във Варна и Бургас са посрещнали общо 3,7 милиона пътници и обслужили над 27 хиляди полета на 70 български и чуждестранни авиокомпании, изпълняващи чартърни и редовни полети до повече от 105 дестинации в Европа, Азия, Близкия Изток и Северна Африка.
   За да осигури оптимално качество на услугите си и за да оправдае очакванията на новия си стратегически клиент, мениджмънта на Вики Сървисис прилага инвестиционен план, включващ професионална почистваща техника от водещи производители, включително и най-новите роботизирани технологии на пазара. В допълнение на това е приета процедура с разписани работни протоколи и най-важното подготвен експертен екип, със знание и опит от аналогични обекти, който да обезпечи, поддържа и контролира спазването на стандартите на двете международни летища.

Този сайт използва "бисквитки" (cookies)

Виж повече