Професионално почистване и техническа поддръжка

Вики Сървисис стартира годината с нов фокус в дейността си

29/01/2022

Техническата поддръжка, като едно от основните звена в обхвата на фасилити мениджмънт дейността като цяло, е новия фокус в портфолиото на услугите на Вики Сървисис. За да отговори на нуждите на клиентите от цялостно обслужване в сградното управление, мениджмънта на компанията ни покани като консултиращ партньор един от мастър експертите по фасилити мениджмънт не само в България, а и в Европа - г-н Горан Миланов, доскорошен Президент на Euro FM. 

Стратегическото партньорство идва в момент, когато Вики Сървисис, като нова компания, навлиза във фазата си на устойчиво развитие и търси начини да подсили конкурентноспособността си на ФМ пазара и да отговори на все по-високите и комплексни изисквания и запитванияна корпоративните си клиенти.        

Горан Миланов е една от най-изявените фигури, както на българската, така и на европейската ФМ сцена. От 2019 г. той е Президент на Европейската фасилитимениджмънт асоциация, Euro FM. Г-н Миланов е един от основателите, дългогодишен член и доскорошен председател на Управителния съвет на Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА), която е член на БСК. През годините е участвал в проекти, свързани с управлението на недвижима собственост и с внедряването на информационни технологии в строителната индустрия, включително и CAFM системи. Като член на Управителния борд на Немечек България до 2010 г. и като управител на СентърМайн до 2013 г. той работи активно за позиционирането на фасилити мениджмънта като процесно ориентирана дисциплина, допринасяща за устойчивото развитие на организациите. Работейки по различни проекти в Европа, той е фокусиран върху популяризирането на Фасилити мениджмънта, подпомагането на компаниите да оптимизират техните ФМ процеси и изграждането на диалог в тази област с държавните институции. От началото на 2014 г. Горан Миланов ръководи консултантска компания за фасилити мениджмънт и оптимизация на процесите в сградите.

Този сайт използва "бисквитки" (cookies)

Виж повече