Професионално почистване и техническа поддръжка

Собственика на Viki Services влиза в УС на Българска Фасилити Мениджмънт Асоциация

04/06/2021
На проведено 03 юни 2021 г., годишно отчетно-изборно Общо събрание, Българската фасилити мениджмънт асоциация избра нови органи на управление с мандат от две години.
За Председател на организацията, за трети пореден мандат, бе преизбран Иван Велков. Като нов член на управителния съвет на асоциацията беше поканен г-н Лъчезар Петров, собственик и управител на една от водещите фасилити мениджмънт компании в България.

Мотивацията си да приеме поканата и да се присъедини към УС на БГФМА, г-н Петров аргументира така:
Искам да съдействам за установяването на фасилити мениджмънта като устойчив партньор на бизнесите във всички сфери. Това правим и във „Вики Сървисис“ – показваме на клиентите си колко е ценно да предоставят на нас грижата за дейностите, в които ние сме най-добри – почистване, техническа поддръжка, озеленяване и др, за да не се разфокусират те от основния си бизнес и да развиват пълния си бизнес потенциал.“

Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА) е професионалната организация на фасилити мениджмънт специалистите в България. Сътрудничеството на Асоциацията с правителствени и местни власти дава на БГФМА възможността да участва в дискусията относно законодателни промени, касаещи професионалното управление на имоти, процеси, материални активи и инфраструктура.

Този сайт използва "бисквитки" (cookies)

Виж повече