Професионално почистване и техническа поддръжка

Станахме на 4

06/02/2023
???? В началото на февруари отбелязахме още една успешна година благодарение на общи усилия на екипа, отдаденост и обединение около общи мисия и цели.
???? Viki Services стана на 4 години! Рожденните дни често са време на равносметка. Поглеждайки назад, можем с удовлетворение да споделим за ръста в клиентското ни портфолио, нарасналия екип, с който ги обслужваме и национално покритие на дейността във вече над 30 населени места. Извън чистата статистика, по-важно за Мениджмънта на компанията ни е, че този ръст не е за сметка на качеството, а напротив. Увеличаваме доволните клиенти, работим с високо мотивиран и сплотен екип, чиято професионална експертиза надграждаме непрекъснато. Инвестираме в нова техника и технологии. Разширяваме гамата на предлаганите фасилити услуги.
???????? Всичко това ни помага да поддържаме курса за по-добри финансови резултати, удовлетворени и надградени клиентски нужди и служители, работещи с желание и хъс.
???????? Благодарим на целия екип на Viki Services. Вие сте ядрото, главната движеща сила и лицето на компанията. Двигателя на нашия успех. Благодарим и на всички клиенти, които се довериха и ни избраха за доверен Фасилити партньор.
????Ние разбираме от фасилити мениджмънт!

Този сайт използва "бисквитки" (cookies)

Виж повече