Професионално почистване и техническа поддръжка

Цялостна техническа подръжка за ROCA България

18/07/2022

ВИКИ СЪРВИСИС поема цялостната техническа поддръжка в завод на международния гигант ROCA.

 

От 15 юли, мениджмънта на една от 77-те фабрики на международния гигант в производството на санитарен порцелан и обзавеждане на баня ROCA, избра ВИКИ СЪРВИСИС да обезпечи цялостната техническата поддръжка на завода в България. 

 

Експертният ни екип в завода, състоящ се от над 30 човека има нелеката задача да осигурява гладък и непрекъснат производствен процес. Колегите ни поемат тази отговорност чрез обезпечаване на непрекъснат мониторинг, профилактика, сервизно и аварийно обслужване на всички машини и съоръжения в производството на ROCA България. Включително и на високотехнологични роботи от най-ново поколение, включени в част от производствените линии и иновативните технологични стандарти на испанския гигант ROCA.

 

С поемането и на техническата поддръжка, ВИКИ СЪРВИСИС осигурява на завода, базиран в Каспичан, пълния пакет от ФАСИЛИТИ ОБСЛУЖВАНЕ, след като през последните 20 години се грижи за перфектната хигиената в едно тежко и силно прах-отделящо производство. Атестацията на дългогодишното ни партньорство и гласуването на доверие за обезпечаване на технически услуги, пряко гарантиращи работата на производствените мощности  от страна на клиент от ранга на ROCA,  е огромно признание и мощна мотивация за целия ни екип!

 

Испанският производител на оборудване за баня ROCA е разпознаваем с високите си стандарти за качество и дизайн в цял свят. Компанията е с над 100 годишна история. Понастоящем в своите 77 фабрики, обслужвани от над 21 000 служители, ROCA произвежда продукция запазарите в над 170 държави.

Този сайт използва "бисквитки" (cookies)

Виж повече