Вики Сървисис ЕООД

Услуги

 
VIKI SERVICES има удоволствието да предлoжи на Вашето внимание професионално подготвения си екип и дългогодишен опит в сферата на фасилити мениджмънт услугите. Нашите специалисти са с утвърден опит в обслужването на офиси и административни сгради, търговски центрове, логистични бази, производствени и индустриални обекти, летища и обществени сгради с голям клиентопоток. А развитата ни регионална структура ни дава възможност да обслужваме клиенти с национално покритие. 

Експертите ни ще Ви предложат професионално абонаментно почистване, техническа поддръжка и профилактика на сградните инсталации, СМР дейности, ландшафтна архитектура и поддържане на зелени Ви площи, регулярни ДДД услуги, редица административни услуги и  др.
 

След като се запознаем със спецификата на Вашия обект и с ритъма на работа във Вашата фирма, ние ще Ви изготвим план програма за предлаганите от нас услуги с цел максимaлно удобство за Вас и Вашите служители и клиенти. Ще Ви предложим професионално обучен и екипиран персонал, ще го обезпечим с всичко необходимо (професионално оборудване, принадлежности и препарати) за постигане на отлично ниво на хигиената, а с това и по-добра работна среда, комфорт и мотивация за работа на служителите във Вашия офис. Нашите супервайзори и координатаори ще Ви предложат програма за контрол на извършваните от нас дейности.

Нашите квалифицирани инженери и техници ще направят одит на Вашите съоръжения и инсталации, ще Ви предоставят отчет за констатираните несъответствия и нередности и ще Ви предложат план за отстраняването на всички повреди в инсталациите и оборудването на Вашата сграда или офис, както и програма за превантивна профилактика на съоръженията, необходима за безпроблемната им работа.
Ще Ви предложим и извършването на административни услуги свързани с необходими за Вас документи от общински и държавни служби.

Нашата основна цел е да Ви дадем пълната възможност да се концентрирате върху основния Ви бизнес, предлагайки Ви широк спектър от услуги с внимание към всеки детайл.
 
 

ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ

​УСЛУГИ ЗА АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ, СЛЕДРЕМОНТНО И ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ

ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА НА СГРАДНИ ИНСТАЛАЦИИ

РЕМОНТ И ПРОФИЛАКТИКА НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ СГРАДНИ ИНСТАЛАЦИИ

ПОДДРЪЖКА НА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

ЛАНДШАФТНА АРХИТЕКТУРА, ИЗГРАЖДАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

ДИАМАНТЕНО ШЛАЙФАНЕ И ПОЛИРАНЕ НА МРАМОР

ПОДДРЪЖКА И ОБРАБОТКА НА СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ И ПОДОВИ НАСТИЛКИ ОТ ЕСТЕСТВЕН КАМЪК

Вижте повече на нашия YouTube канал.

Този сайт използва "бисквитки" (cookies)

Виж повече